Solutii tehnice pentru

cresterea afacerii tale


    +40-21 63 41 073

Configurarea echipamentelor date/voce si TV


De la preluarea spatiului lucrativ, dupa constructie sau relocare si pana la momentul in care afacerea ta incepe sa-si desfasoare activitatile de zi cu zi, Opensat este alaturi de tine.
Te-am ajutat sa alegi echipamentele, le-am adus pe biroul tau si le-am interconectat intr-o retea structurata de calitate.
Acum este momentul sa apasam butonul de pornire si sa le configuram.
Pentru ca stim sa-ti intelegem necesitatile iti vom recomanda cele mai potrivite configuratii pentru echipamentele tale, astfel incat atunci cand angajatii incep sa-si desfasoare activitatea, totul sa fie functional.


1. instalare, optimizare si configurare routere si switch-uri (VPN, reguli firewall, limitare acces si latime de banda, NAT etc)
2. instalare, optimizare si configurare sisteme de operare Microsoft Windows ( 98, 2000, Xp, Vista, Windows_7, Windows Server 2003, Windows Server 2008);
3. instalarea driverelor necesare functionarii corecte a PC-urilor si a serverelor:instalarea si configurarea aplicatiilor pentru utilizatori si pentru server; Active Directory, Server de Mail (MDaemon), File Server
4. instalarea si configurarea perifericelor (individual sau in retea, in functie de cerinte)
5. programarea sistemelor de distributie
6. programarea receptoarelor DVB-S/T/C si organizarea listelor de programe TV si radio

Totodata, te ajutam sa scapi de toate ambalajele echipamentelor instalate – cand configurezi un spatiu de lucru cu cateva zeci de PC-uri, ramai cu mult carton!


Testimonial

Lorem ipsum dolor sit ame teur adipiscing elit. Praesent vestum moestie lacus. Aenean nonuerit mauris. Detalii

Suport tehnic

Simplu. Flexibil. De incredere. Opensat ofera servicii premium de suport tehnic pentru companii din zona sudica a tarii. Detalii