Solutii tehnice pentru

cresterea afacerii tale


    +40-21 63 41 073

Voith Hydro

De cand am inceput sa lucram cu Opensat am apreciat atat calitatea lucrarilor efectuate, promptitudinea in executie cat si suportul de ordin tehnic dar si moral, suport oferit la orice ora si oriunde a fost nevoie in Bucuresti sau in tara. Faptul ca stii ca te poti baza pe cineva cand apare o problema este un confort de care putini au ocazia sa se bucure.
Am apreciat totodata si faptul ca am fost intelesi in perioade mai dificile si am reusit impreuna sa trecem cu bine peste obstacolele ivite.
Un alt punct important este acela ca cei de la Opensat ne identifica problemele si nevoile de ordin tehnic si le solutioneaza prompt si la un pret corect.

Dragos SALBATECU, Director Financiar (06.2011)

Blue Ocean Marketing


Lucram cu echipa Opensat de aproape 2 ani si NE PLACE! Cand ii selectezi ca si service provider vei avea nu doar o echipa care sa te ajute sa cumperi echipamente IT la preturi competitive, sa le instaleze si sa le asigure buna functionare in exploatare. Te vei expune la o atitudine deosebita, placuta.
Acesti oameni nu doar sunt priceputi la cele de mai sus ci in plus sunt amabili, flexibili, au deschiderea de a incerca sa te ajute in arii din afara "core-business-ului" lor, curajul sa recunoasca cand nu stiu ceva dar mai ales atitudinea proactiva "Nu stiu dar ma interesez si revin cu macar o solutie".

Ce apreciez la ei este atitudinea pro-client din toate punctele de vedere. Cauta sa iti inteleaga necesitatile tale operationale de care esti constient dar si de cele de care nu esti constient, sunt atenti cu gestionarea bugetelor tale (nu promoveaza solutii exagerat de scumpe pt echipamente/servicii care sunt mai mult decat ai nevoie dar in acelasi timp sunt cinstiti sa iti spuna ca 20% mai scump acum inseamna 3 ani de exploatare fara upgrade necesar, altfel la anul vei cheltui inca 40% peste ceea ce astazi pare ieftin-si-bun).

Si nu in ultimul rand ne bucuram ca am "achizitionat" niste prieteni care te vor suprinde cu atitudinea plina de respect si dorinta de a te ajuta.

Multumim echipa Opensat!

Vivian DIACONESCU, Administrator (10.2011)


Contact

Daca testimonialele de mai sus te-au convins ca Opensat este partenerul de care ai nevoie, suna la 021-33 44 203 sau scrie-ne la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Un coleg de-al nostru va fi incantat sa-ti raspunda. Mai mult

Cablare structurata

Cablarea structurata reprezinta liantul care interconecteaza intreaga ta afacere - de la voce si date la multimedia si servicii de retea. Este fundatia de care depind toate celelalte activitati din compania ta. Mai mult