Solutii tehnice pentru

cresterea afacerii tale


    +40-21 63 41 073

Viziune: Sa fim preferatii clientilor nostri atunci cand vine voba despre solutii si suport tehnic.

Misiune: Sa le oferim clientilor nostri solutii si suport tehnic la un nivel care le depaseste asteptarile si ii ajuta in optimizarea procesului de afaceri.

Valorile noastre definesc ceea ce suntem. Reprezinta crezul afacerii noastre. Ele ne ghideaza activitatea si comportamentul. La Opensat, noi credem in:

Puterea lucrului bine facut. Ne-am facut un obicei din a livra clientilor nostri servicii la nivelul de calitate pe care ni l-am dori pentru noi insine.

Respect. Tratam cu respect oamenii cu care intram in contact si sarcinile pe care acestia ni le incredinteaza. (sarcinile incredintate)

Incredere. Mai presus de servicii excelente, le oferim clientilor servicii de incredere.


l

"Calitatea nu este niciodata un accident, ci rezultatul unui efort constient, sincer, inteligent directionat si iscusit aplicat. Este alegerea inteleapta dintre mai multe alternative". William A Foster .

l

Acum ai aflat povestea noastra. Daca vrei sa-ti devenim parteneri suna la 021-33 44 203 sau scrie-ne la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Un coleg de-al nostru va fi incantat sa-ti raspunda . Detalii