Solutii tehnice pentru

cresterea afacerii tale


    +40-21 63 41 073

Televiziunea prin satelit


Inseamna televiziunea transmisa prin mijloacele de transmisie prin satelit si receptionate cu o antena exterioara, in general o oglinda parabolica denumita antena de satelit, iar receptia semnalului se face cu un tuner extern sau incorporat in televizor. Tunere pentru receptia semnalului transmis prin satelit se gasesc si sub forma unui stick de memorie USB, care poate fi atasat la un computer personal. In multe zone de pe glob, televiziunea prin satelit ofera o gama variata de programe si servicii, deseori in zone in care nu exista servicii similare prin legaturi terestre.

Televiziunea prin satelit este transmisa prin satelit in doua variante distincte - analog si digital. Acest lucru inseamna ca avem nevoie fie de un receptor analog sau digital. Totusi televiziunea transmisa analog este inlocuita treptat de televiziunea digitala, aceasta fiind disponibila si format high-definition care se traduce printr-o calitate sporita a imaginii.

Testimonial

Lorem ipsum dolor sit ame teur adipiscing elit. Praesent vestum moestie lacus. Aenean nonuerit mauris. Detalii

Certificari

Certificari acordate de producatori de renume si preocupare constanta pentru imbunatatirea abilitatilor intregii echipe. Detalii